` Jochem OostendorpOp pad met een natuurgids

Tarieven

Tarief indicatie voor een voorbereide wandeling met groep is 80 euro voor 2 tot 2,5 uur. Dit is voor een groepsgrote van maximaal 20 personen. Meer personen is ook mogelijk, dan worden er meerdere gidsen ingehuurd. Prijzen op aanvraag. Tarief indicatie voor individuele ad hoc wandeling (met 1 tot 2 personen) is 40 euro voor 2 uur.

Locaties

Mijn primaire werkgebied is rond Ugchelen, Beekbergen, Hoenderloo, Kootwijk en Garderen. Maar andere gebieden zijn in overleg ook mogelijk .
Wel zijn er mogelijk meerkosten voor reistijd en extra voorbereiding.

Arrangementen

Een gegidste wandeling is ook mogelijk in combinatie met lunch of vergaderen.
Arrangementen dienen wel ruim op tijd aangevraagd te worden ivm het reserveren van locaties.

Neem contact op om een wandeling te boeken of om meer informatie op te vragen

Contact

Disclaimer

Deelnemers dienen zelf voor adequate kleding en schoeisel te zorgen. Deelname is op eigen risico. In principe gaan de wandelingen ongeacht weersomstandigheden door. Als het KNMI weercode rood afgeeft of als er harde wind of veel onweer verwacht wordt dan wordt er in overleg afgeblazen of naar alternatieven gezocht. Omdat extreem weer overmacht is zal er maximaal 50% resitutie plaatsvinden.In principe gaan de wandelingen ongeacht weersomstandigheden door. Als het KNMI weercode rood afgeeft of als er harde wind of veel onweer verwacht wordt dan wordt er in overleg afgeblazen of naar alternatieven gezocht. Omdat extreem weer overmacht is zal er maximaal 50% restitutie plaatsvinden. Deelnemers dienen zelf voor adequate kleding en schoeisel te zorgen. Deelname is op eigen risico.