Jochem Oostendorp
Awareness in Motion
Praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching

Coaching

Change begins with awareness

De coaching gesprekken vinden plaats op basis van contact van mens tot mens. Niet op basis van een techniek. Hierbij luister ik naar wat je zegt en haal dat eruit waar een diepere waarheid in zit. Zodat er meer inzicht komt in wat er echt belangrijk. Veel van wat we ons zelf vertellen is gebaseerd op wat we denken dat anderen van ons verwachten. Door dat te doorzien kom je bij je eigen waarheid.


Ik heb hiermee iemand mee geholpen om een nieuwe bedrijfsnaam te vinden waar ze echt achter staat. En ik heb mensen geholpen om hun motivatie voor het hebben van hun eigen praktijk te vinden.


Een concept waar ik graag mee werk is dat van de toekomstige zelf. Wie wil je in 5, 10 of 20 jaar zijn? Dezelfde persoon die je nu bent of wil je jezelf ontwikkelen? Het maakt niet uit hoe vaag het beeld is dat je daarvan hebt. Dat vullen we verder in. Als je iemand anders wilt zijn dan komt die verandering niet vanzelf. Die verandering moet ook niet pas in 5, 10 of 20 jaar plaatsvinden. Welke kleine stap kun je elke dag zetten om daar te komen waar je wilt zijn?

Voor meer informatie neem contact met mij op.

Contact